Mediatorsfederatie Nederland

MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Villa Pinedo

Voor alle kinderen
van gescheiden ouders

Heb jij gescheiden ouders en wil je tips? Hier kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. En leren van de ervaringen van anderen.

 

RVR

De Wet op de rechtsbijstand regelt dat mensen die geen mediator of advocaat kunnen betalen een deel van de kosten vergoed kunnen krijgen. Dit heet gesubsidieerde mediation of rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand regelt dit.

CJG Purmerend

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is de plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals dagelijks terecht kunnen met hun vragen over opgroeien en…

Nibud

Welkom bij het Nibud

Wij zijn een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens.

 

Wijzeringeldzaken

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over geldzaken? Bijvoorbeeld over sparen, lenen, beleggen, hypotheken of verzekeringen? Of zoekt u tips over hoe u beter met uw geld kunt omgaan? Kijk dan op de website Wijzer in geldzaken.

De Kinderen Scheiden Mee

Het programma De Kinderen Scheiden Mee is ontwikkeld voor kinderen met gescheiden ouders. Onze coaches werken met de methodiek van het erkende Zandkastelenprogramma®.

Loket Jeugd

Gemeente Purmerend: Loket Jeugd

Voor alle vragen met betrekking tot jeugd voor ouders, professionals en andere betrokkenen. Loket Jeugd kan u verder helpen naar hulpverlening voor zowel vrij toegankelijke als ingekochte jeugdhulp.