Mediator Purmerend

Wil je voorkomen dat een situatie uit de hand loopt of zit je er al middenin? Wil je toewerken naar een duurzame oplossing die voor iedereen acceptabel en haalbaar is? Wil je de (echt) scheiding op een deskundige manier afwikkelen met neutrale en onpartijdige begeleiding? Dan is mediation een effectief middel om er samen goed uit te komen zodat jullie ieder verder kunnen.

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in de omgeving Purmerend? Wil je meer informatie over mediation? Weten of mediation geschikt is in jouw situatie? Wij zijn sinds 2012 gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation en beantwoorden graag je vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier, telefonisch of per email.

Contactformulier

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Mediation in Noord-Holland

  Naast ons bezoekadres in Purmerend hebben wij in Noord-Holland ook bezoekadressen in Anna Paulowna en De Rijp.

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

  Op zoek naar een mediator in Purmerend of omgeving?

  Ons hoofdkantoor en tevens bezoekadres is gevestigd in Purmerend. Vlakbij Beemster, Volendam, Edam en Monnickendam. Het bezoekadres is 2 minuten lopen vanaf het station Purmerend. Kom je uit Beemster, Monnickendam, Edam, Volendam, Zaandam of Heerhugowaard dan zijn we goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

  Woon je in Schagen, Den Helder of Julianadorp? Dan ben je van harte welkom op ons bezoekadres in Anna Paulowna.

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”