Mediator Beemster

Wil je de (echt)scheiding van A tot Z goed geregeld hebben en afspraken maken waar je samen achter staat? Of wil je samen met je ex partner een ouderschapsplan opstellen waar je je beiden in kunt vinden en het belang van jullie kind voorop staat? Wil je eindelijk weer met plezier naar je werk gaan en je gewaardeerd voelen? Dan is mediation een effectief middel om er samen goed uit te komen zodat jullie ieder ook echt verder kunnen.

Ook voor het herstellen en verbeteren van de communicatie kun je bij ons terecht. En mocht je twijfelen om de relatie te verbreken en wil je duidelijkheid hebben of er voldoende ruimte is om samen verder te gaan. Ook dan kan mediation helpend zijn.

Zoek je een ervaren mediator in de omgeving van Beemster? Wil meer informatie over mediation? Of twijfel je nog of mediation geschikt is voor jouw situatie? Bij Westerbos & Zutt Mediation zijn we sinds 2012 gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation. Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier, telefonisch of per email, en wij beantwoorden je vragen graag.  

Contactformulier

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Beemster of omgeving?

  Wanneer je in Beemster woont, dan is ons hoofdkantoor in Purmerend goed te bereiken, dit is tevens ook ons bezoekadres. Wij zitten op 2 minuten loopafstand van het station van Purmerend en ook per auto zijn wij goed bereikbaar. Woon je in Volendam, Zaandam of Heerhugowaard en omstreken? Ook dan is ons bezoekadres goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  Kom je uit Schagen of Den Helder? Dan hebben wij ook een bezoekadres in Anna Paulowna waar je van harte welkom bent.

   

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”