Mediator Volendam

Wil je dat de (echt)scheiding op een goede manier van A tot Z wordt geregeld? Waarbij ook goed gekeken wordt naar het belang van je kind. Of wil de vervelende situatie die op je werk is ontstaan verhelpen? Mediation kan voor jou de juiste manier zijn om tot een oplossing te komen onder begeleiding van een neutrale, onpartijdige bemiddelaar.

Mediation kan ook worden ingezet als de communicatie niet meer goed verloopt of als je twijfelt om de relatie te beëindigen maar er nog niet helemaal zeker van bent.

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in de omgeving van Volendam? Wil je weten wanneer mediation geschikt is of wil je meer informatie over mediation? Westerbos & Zutt Mediation is sinds 2012 gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation en wij beantwoorden je vragen graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of per email en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Contactformulier

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Volendam of omgeving?

  Wij zijn gevestigd in Purmerend, gelegen in de buurt van Beemster, Zaandam, en Heerhugowaard. Ons hoofdkantoor en tevens bezoekadres is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het bezoekadres ligt op 2 minuten loopafstand van het station Purmerend.

  Woon je in Schagen of Den Helder? Wij hebben ook een bezoekadres in Anna Paulowna waar je van harte welkom bent.

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”