Mediator Heerhugowaard

Wil je dat je (echt)scheiding in goede banen wordt geleid? Zou je  graag willen dat je samen met je ex partner tot een ouderschapsplan komt waar jullie samen achter staan? Wil je een uit de hand gelopen situatie op je werk verhelpen of voorkomen? Of wil je de gebrekkige communicatie verbeteren? Dan kan mediation voor jou de juiste manier zijn om tot een oplossing te komen onder begeleiding van een neutrale, onpartijdige bemiddelaar.

Woon je in de omgeving van Heerhugowaard en ben je op zoek naar een ervaren mediator? Of ben je op zoek naar meer informatie over mediation? Zit je met de vraag of mediation geschikt is in jouw situatie? Sinds 2012 zijn wij gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation en beantwoorden je vragen graag.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier, telefonisch of per mail.

Contactformulier

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Heerhugowaard of omgeving?

  Kom je uit Heerhugowaard en omstreken? Dan ben je van harte welkom in ons hoofdkantoor, en tevens bezoekadres, in Purmerend. Ons kantoor is goed te bereiken als je met het openbaar vervoer komt, het is slechts 2 minuten lopen vanaf het station van Purmerend. Met de auto kan je ons ook goed bereiken. Ook vanuit Beemster, Volendam of Zaandam.

  Woon je toch iets verder weg? Wij hebben ook een bezoekadres in Anna Paulowna, dat goed te bereiken is vanuit Schagen of Den Helder.

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”