Mediator Schagen

Mediation is een manier die je kunt inzetten ter voorkoming van een conflictsituatie of als de situatie inmiddels uit de hand is gelopen.  Ook kan mediation helpen de communicatie te verbeteren. De mediator is neutraal en onpartijdig en de uitkomst heb je in eigen hand. In de meeste situaties kan mediation een oplossing bieden die acceptabel is voor alle betrokkenen.

Bij ons kun je terecht om je (echt)scheiding van A tot Z op een goede manier te regelen. Waarbij aandacht is voor het belang van je kind.

Mocht je twijfelen om de relatie te verbreken? Ook dan kan met mediation duidelijk worden of er nog genoeg ruimte is om samen verder te gaan.

Tevens bemiddelen wij in situaties op de werkvloer. Ga je met tegenzin naar je werk? Kom je er niet uit met je werkgever of heb je een collega waar je last van hebt? Ook dan kun je bij ons terecht.

Woon je in (de omgeving van) Schagen en ben je op zoek naar een ervaren mediator? Heb je meer informatie nodig over wat mediation is en of het geschikt is in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn sinds 2012 werkzaam als familie- en arbeidsmediators en beantwoorden je vragen graag. Je kunt ons bereiken via het contactformulier, telefonisch of per email.

Contactformulier

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29,
  1761 VL Anna Paulowna

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Schagen of omgeving?

  Wanneer je uit de buurt van Schagen of Den Helder komt, dan hebben wij een bezoekadres in Anna Paulowna waar je van harte welkom bent.

  Met ons hoofdkantoor, en tevens bezoekadres, zijn wij gevestigd in Purmerend op slechts 2 minuten loopafstand van het station van Purmerend. Kom je uit Beemster, Volendam, Zaandam of Heerhugowaard? Dan is ons hoofdkantoor ook goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”