Mediator Zaandam

Wil je dat de (echt)scheiding in goede banen wordt geleid? En daarbij aandacht voor de belangen van je kind? Wil je een uit de hand gelopen situatie op je werk verhelpen of voorkomen? Dan kan mediation voor jou de juiste manier zijn om tot een oplossing te komen onder begeleiding van een neutrale en onpartijdige bemiddelaar.

Mediation kan ook helpen gebrekkige communicatie te verbeteren. Of twijfel je om de relatie te verbreken?  Ook dan kun je met behulp van mediation inzichtelijk maken of er nog genoeg ruimte is om verder te gaan met elkaar.

Al sinds 2012 is Westerbos & Zutt Mediation gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Purmerend en de kop van Noord-Holland. Voor mediation rondom Zaandam kun je bij ons terecht. Weet je nog niet zeker of mediation de geschikte oplossing kan bieden of wil je meer weten over mediation? Wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt ons bereiken middels het contactformulier, telefonisch of per email.

Contactformulier

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Zaandam of omgeving?

  Wij zijn, met ons hoofdkantoor en tevens bezoekadres, gevestigd in Purmerend, met overige bezoekadressen in De Rijp en Anna Paulowna. Vanaf het station van Purmerend is ons hoofdkantoor slechts 2 minuten lopen. Ook vanuit Beemster, Volendam of Heerhugowaard en omstreken zijn wij goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  Vanuit Schagen of Den Helder ben je van harte welkom op ons bezoekadres in Anna Paulowna.

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”