Mediator Den Helder

Wil je dat de (echt)scheiding goed geregeld wordt en je samen met je ex partner tot afspraken komt waar je beiden achter staat? Waarbij er aandacht is voor het belang van je kind.  Wil je een uit de hand gelopen situatie op je werk verhelpen of juist voorkomen en weer met plezier naar je werk gaan? Dan kan mediation voor jou de juiste manier zijn om tot een oplossing te komen onder begeleiding van een neutrale, onpartijdige bemiddelaar.

Ook kan mediation helpen gebrekkige communicatie te herstellen. Of twijfel je de relatie te verbreken?  Ook dan kan mediation inzichtelijk maken of er nog genoeg ruimte is om samen verder te gaan.

Ben je op zoek naar een ervaren mediator en woon je in de omgeving van Den Helder? Wil je informatie over mediation? Of wil je weten wanneer mediation een geschikte oplossing kan bieden? Sinds 2012 werken wij als familie- en arbeidsmediators en staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier, telefonisch of per email.

Contactformulier

   

  Bezoekadres Anna Paulowna

  Smaragd 29
  1761 VL Anna Paulowna

  Telefoonnummer: 0299 67 60 66
  Jessica Zutt: 06 144 54 116
  Renate Westerbos: 06 346 83 071

  Mailadres:  info@westerbosenzuttmediation.nl

  Openingstijden:

  Maandag
  08:30 – 17:30
  Dinsdag
  08:30 – 17:30
  Woensdag
  08:30 – 17:30
  Donderdag
  08:30 – 17:30
  Vrijdag
  08:30 – 17:30

  Bezoekadres Purmerend

  Stationsweg 21, gebouw Paris
  1441 EJ Purmerend

  Bezoekadres De Rijp

  Noordeinde 14
  1485 EV Noordeinde

   

  Op zoek naar een mediator in Den Helder of omgeving?

  Vanuit Den Helder is ons bezoekadres in Anna Paulowna goed bereikbaar. Kom je uit Schagen? Ook dan ben je van harte welkom bij ons bezoekadres in Anna Paulowna.

  Ons hoofdkantoor, wat tevens ook een bezoekadres is, is gevestigd in Purmerend. Vanaf het station van Purmerend is het 2 minuten lopen naar ons kantoor. Kom je uit Volendam, Zaandam, Heerhugowaard of Beemster? Dan zijn wij ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

   

  Over ons

  Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd en geregistreerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

  Wij zijn betrokken en deskundige mediators met een schat aan ervaring. De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 mediationtrajecten tot een goed einde gebracht. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

  Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

  “Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”