ER SAMEN UITKOMEN GOED DE KINDEREN MEE SCHEIDEN ALS ER MANIER VIND DIE DAN BETER EEN IS OM HET TE DOEN ZOLANG JE BOOS VERLIES JE BLIJFT OOK MET TEGENWIND KOM JE VOORUIT MET MINDER STRIJD RESULTAAT EEN BETER

Over ons

Renate Westerbos en Jessica Zutt werken sinds 2012 samen en zijn gekwalificeerd familie- en arbeidsmediators en erkende kindercoaches.

Wij zijn betrokken, deskundige en ervaren mediators. Ook in de meest uitzichtloze situaties lukt het een brug te slaan waardoor mensen mogelijkheden zien om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Renate en Jessica zijn MfN-registermediators. Het MfN-register is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Ook zijn wij als rechtbankmediators werkzaam voor de Rechtbank Noord-Holland en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en de Nederlandse Vereniging voor Mediation.

“Er samen goed uitkomen, zodat de gevonden oplossing ook écht werkt. Daar gaan wij voor!”

.                                                                        Jessica Zutt                                                                    Renate Westerbos